vineri, 28 ianuarie 2011

Ficțiune. II Aer

       Plapuma groasa inghesuita intr-un colt de pat, perna si cearsaful sifonate. Lenjerie gri.
       Ea sta cu picoarele-i incolatacite sub ea si-o mana-i se joaca cu cealalta. Are ochii inchisi si-si misca buzele, mimand aerul soptit de el, el ce-i murdareste patul cu scrum, a doua oara saptamana asta. Aerul ii intra prin gura, urecheri, piele, o face sa tremure. A inceput sa-i sufle celui din-naintea sa din aer, aer atat de cunoscut de ei. Probabil spera ca fluturii din perdea vor simti viata din suflu, se vor rupe din acea panza de paianjen. Se incred ca nu vor spune nimenui de aerul lor, aer atat de nou, de ciudat, de bun pentru ceilalti. Nu-l merita. Impart acelasi suflu, iar asta-i o alta forma de incredere.
        Ii mai cere aer, se lacomeste. Primeste; scrumiera-i de prisos.
        Incep animalic sa muste din el, sa-l sfasie in intregime; nu le mai ajunge soapta, suflul. Gusta cu atata pofta, ca nu mai au aer sa respire. Iar al lor parca nu se mai termina. Se opresc, ea cu ochii-nchisi si mainile-i umede, el stingand lenes tigara. N-a fumat deloc, a ars-o doar.
       Si-ar coase buzele cu alte buze. Cu ale lui. Iar el cu totu-ar inspira-o.
       Aerul rasuna in ei ca o fiara.
       
      
     - Si ce crezi despre muzica?
       - E aer.
       - Un lucru indispensabil, deci.
       - Nu. Doar aer.
p.s.:  sunt curioasa ce vei spune; doar am impartit acelasi aer. :)

duminică, 23 ianuarie 2011

Replică. II

       -Multumesc c-ai venit!  Haide, doar stii ca regret.
       - Sa nu vorbim despre asta. Si nu, nu regreti, nici nu-ti pare rau. Si nu te-ai gandit sa-mi spui asta decat cand am ajuns. Sa nu vorbim despre ce simti, pentru ca sunt doar o bucata de carne pentru tine. Vie, de cele mai putine ori. O bucata de carne vie. Mai ales atunci cand incepi sa-mi vorbesti.Si apoi pretinzi ca-ti pare rau de ce-ai spus, ca peste doua zile sa te intrebi da' ce a fost asa de grav in ceea ce mi-ai spus. Si eu am iesit naspa de fiecare data, pentru ca tu trebuia sa ierti, nu eu. Iar eu nu facusem nimic, sincer.. Ah, sa nu uit, le-am spus ce mi-ai propus. Le-am spus cum cu incredere mi-ai indrumat sa ma duc la dracu, ca sunt un om de nimic. Dar dau de tine zilnic.. Si ce m-am amuzat cand el mi-a spus sa-ti transmit ca e dracu in persoana, si ca-l vei intalni curand! Ah, am ras cu zgomot! Nu, nu-mi spune ca nu te asteptai sa fac asa ceva. Nu-mi spune ca tu credeai ca am sa tin in mine iar, ca am sa tin tin din nou doar pentru mine! Nu, le-am impartasit si lor. Si tin sa-ti spun ca el, el promitea a fi un drac pe cinste! Si te mai rog insistent, nu-mi transmite cu atata caldura ca sunt o tradatoare.. mai mereu m-ai vazut ca un caine. Iar pe ala daca nu-l provoci, nu marai la el, nu-l calci pe coada cum prea obisnuiesti sa faci, ti-e un prieten loial. Ca cei pe care i-ai considerat caini inaintea mea, erau turbati, nu s-au lasat prostiti, nu au avut rabdarea mea, a fost un risc care trebuie asumat.. Infasurati-va-n sfori, va indemn! Si sunteti goi! Atat de goi incat imi intoarceti ecoul cand va vorbesc despre incredere..
       - Serveste-te cu ce doresti.
       - Mersi.


p.s.: chiar nu ma intereseaza eventualele greseli.

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Replică.

       - Ajungeau si 2 gloante. Dar nu, ei il voiau ciuruit. Daca nu murea, ar fi fost fericit sa stie ca a ranit un politist cu cele 2 mitraliere. A murit eroic, asa cum a visat mereu. A murit asemeni lui Clyon, Hogder, ca Mufan in Capitolul VIII, de ce nu, ca unchi-su cand l-au prins aia..sau ca un vechi prieten din armata.
       - Nu conteaza. A murit.

luni, 3 ianuarie 2011

heya.

 Spre rusinea mea, nu am facut vreo postare cum ca vine 2011, ca a trecut 2010, de ce schimbari si chestii de genul am avut parte. Bullshits-nici nu intentionam s-o fac. Hm, sau poate da, sunt geloasa pe cei care au apucat, au avut dispozitia necesara sa posteze ceva-keep going. ^o^ Cu toate ca acum scriu o postare, nu am de gand sa va intreb chestiute, deoarece risc sa nu mai intrati pe blog, pentru ca sunt sigura ca zilele astea v-au fost adresate suficient cat sa nu vreti sa le mai auziti pana anul viitor. Am dreptate? Of course. Chiar daca tu nu te numeri printre aia care s-au saturat, o face marorijatea. _-_ Deci aceeasi chestie.
 Intentionez sa mai postez, stiu despre ce si cam ar veni scris, dar parca momentan nu ma cheama nimic, din pacate. Oricum, sper ca va va placea si-mi veti impartasi opinia voatra in legatura cu respectiva postare. Evident, va voi si citi si eu la randul meu. ^^
Alte noutati legate de mine? Da. Mi-am facut cont pe tumblr.com. Aici(click) ma puteti gasi. Hm, voi posta mai mult poze, ma pasioneaza mai mult. Ah, daca aveti careva cont, va rog, tipati! A, da, daca sunteti atenti la link, observati ca e aproximativ la fel ca cel de la blog, diferenta o face tumblr. Hai ca trebuia s-o spun si pe asta..o.o
 Uhh, se presupunea ca azi fac niste chestii, chestii importante pentru mine! T^T Din parti! N-am facut nimic din ce mi-am propus..Stiu, e vina mea. Ma rog, am sa le fac pe cele urgente maine, si poate o parte din celelalte.. Sunteti curiosi despre ce vorbesc, ai? Nu e nimic amuzant, chiar ar fi fost bine sa le fac pe cele urgente de azi.  E si maine o zi... Era un vers, nu mai retin melodia. xD
Oricum a fi, sper ca v-ati simtit bine de sarbatori, si toate cele bune!^o^
See ya.