vineri, 3 decembrie 2010

Your thoughts, your world

Gandurile sunt facute pentru a fi private!-si sustin tare si sus aceasta idee!
     In gand poti spune orice, poti face orice, poti sustine sus si tare ceea ce crezi, si zau ca nimeni nu te contrazice!
   Poti rade cu zgomot..
     Poti fi egoist, nesuferit, posesiv, antipatic chiar tie, tandru, dezgustat, incoerent, ca nimeni nu va afla..Faptele josnice ce le gandesti, obsesiile, fanteziile imposibil de neimaginat, promisiunile catre sine vor fi stiute doar de tine, vor fi bine ascunse, eventual arse. Nu avem nevoie de probe..
Si hai, fiti onesti, recunoasteti, nu ati destainuit nimanui toate cate v-ar fi placut sa faceti, sa aveti, sa distrugeti! E putin cam mult spus 'distruge'.. Fii dragut si gaseste-ti un cuvant mai potrivit. Sunt gandurile tale, si-ti apartin..
      Imaginile din viitor vor fi si ele puse spre pastrare..Ai idee ce vor spune altii despre ele? Te vor considera nebun pentru ca visezi, pentru gandurile ce ei nu le au, pentru neputinta lor de a le afla pe cele nedezvaluite, pentru felul tau..ingorant, as putea spune, de a gandi, pentru curajul cu care te agati de sperante, pentru tot ce ei nu pot detine. In secret, toti te vor admira.
      Oricum, majoritatea sufera de 'NEGLIJENTA CRONICA' cand, pe nesimtite, altcineva de cat propria persoana taie, aranjeaza, lipeste, sterge, arde, marunteste, decupeaza, aduna, rareste, camufleaza, creaza gandurile tale. :) E impotriva oricarei ratiuni sa te expui intr-atat..
      Si te ma intrebi de ce atunci cand rabufnesti, cand te eliberezi de toate gandurile ce te chinuie, de toate nimicurile ce ocupa timp pretios, esti mai calm, mai satisfacut, de ce nu, curios cum va reactiona 'victima'.
Ma gandeam de mult sa scriu acest post.. 
Probabil nu are vreo legatura, dar mie imi place  Snow Patrol (click).

4 comentarii:

Anonim spunea...

bine zis, dar... si atunci cand vorbesti despre gandurile tale cu subinteles :>

Kiraa. spunea...

ala e unul din beneficiile de care abuzam uneori.

devil's brain angel's sham spunea...

ei, si doar am zis ca nu ma bag, am zis doar ca nu ma apuc sa iti dau sfaturi pe net ( blog), insa nu ma rabda partea dreapta a creierului.
de ce scrii prost? irosesti idei bune (nu geniale) in balacareala cuvintelor folosite aiurea.
Gandurile sunt facute pentru a fi private! asa zici tu. zici, da nu gandesti. adevar este ca unele ganduri e bine a le tine pentru sufletul tau ( ca de exemplu durerea ce iti bate la inima pentru ca te critic). unele insa TREBUIE sa fie expuse. de ex: imi esti draga nu doar pentru ca suntem frati ci si pentru ca ai curajul sa te supui oprobiului public ( si pentru multe altele). cum e cu dragostea nemarturisita? ( in cazul asta dragostea fraterna)???? daca eu nu iti spun , daca nu ti-ar spune capra ...
tu scriai ca cineva face mancare doar pentru ca te-ai uitat cam lung in frigider ( adica ochii tai au avut spatiu de manevra)... gandurile nu se exprima doar verbal, dragostea nu se manifesta doar prin saliva scursa pe nuri sau erectii prin pauza ... o iau razna
draguta mea, gandeste inainte sa scrii chiar cu riscul da a scrie mai rar.

de prietena ta care a scris: "bine zis" nu am puterea sa ma mai iau...ganduri cu subinteles.. auzi lume si te minuneaza. cu ultra inteles poate.
Fatoooooo gandurile oricat ar fi de "zglobii" se adreseaza unei tinte clare. doamne da-mi putere.

sper sa vb cand ne-om vedea acasa mai pe indelete daca nu ne-or fi sortii potrivnici.
te saruta dulce al tau pre sincer, dar care te iubeste in felul sau, frate.

Kiraa. spunea...

ai colțu mare.
iar eu m-am referit la gandurile tale(e un 'tu' general.. stii la ce ma refer), nu la ale altora. si prin ce-am scris m-am referit la faptul ca doar tu ar trebui sa ai puterea de a-ti cunoaste gandurile. am incercat sa arat cum e lumea din capul tau uneori, cum gandesti cateodata..
si exact,uneori doar simti dragostea pentru cineva, nu o marturisesti. ala e tot un gand ce il tii (uneori) doar pentru tine. :)
sau cum ai dat exemplul cu frigiderul. un gand se exprima la fel de bine si prin fapte, nu neaparat prin vorbe. eh, reluam subiectul, de vei dori, cand ne-om mai vedea. :*
repet, draga frate, ai colțu mare. ^___^