luni, 20 decembrie 2010

Eu nu cersesc aplauze!

Mi se pare o prostie. Ceva lipsit de sens. O alta chestie pe care ati gandit-o mult.
Nu, nu cersesc aplauze pentru ceea ce scriu. Si as putea primi asa-zisele aplauze? Nu filosofesc, nu ma lungesc cu ceea ce vreau sa va spun, transmit, povestesc-o fac direct, cat mai subtil-, nu vreau sa impresionez, dupa cum mi s-a spus, sau sa va influentez intr-un fel modul de a gandi(o alta bula de aur scoasa de o lady) . Daca din prezenta catorva neologisme pe care, sincer, imi face placere sa le folosesc, a felului 'aristocrat' pe care insinuati ca l-am folosit in unele postari, sau a parerilor pe care vi le-am impartasit, deduceti ca intentiile mele de a va forma o parere cat mai deosebita despre felul meu de a gandi, de a privi lucrurile, despre propria mea persoana sunt voluntare, atunci, dragii mei cititori, ati tras concluzii gresite. Sa nu se inteleaga gresit..ma bucur sincer cand aud de la unii, de la altii ca le place cum scriu, CE scriu, ca punctez bine unele chestiute; ma motiveaza sa continui. Dar nu agreez deloc persoanele care trateaza ceea ce scriu cu superficialitate, care nu sunt in cunostinta de cauza, dar care se trezesc vorbind, ca deh, deageaba traiesti daca nu te iei de mufa cuiva. Am dreptate, copii? Postarile ma contin, vorbesc despre mine, despre felul meu de a gandi, de a trata lucrurile, despre presiunile si nemultumirele mele, sub orice forma ar fi ele. Mie imi place despre ce si cum scriu, asadar ceea ce mi-ati spus o consider doar o parere, una pe care va multumesc ca mi-ati impartasit-o, dar care va ramane ceea ce e, adica doar o parere. Sper sa nu mai existe discutii pe tema asta..zic ca am fost destul de clara si subtila in exprimare.
Gosh, pe cine incerc eu sa impresionez?
p.s.: imi place asta(click).

Un comentariu:

Pan Alina spunea...

despre critici numai de bine, ei sunt cei fata de care probezi dispret, nepasare, revolta, admiratie si dezgust(cuvant imprumutat de la tine:). criticii sunt de buna calitate si de joasa speta, cu primii te dezvolti, pe ceilalti ii poti scuipa in voie, sunt utili doar pt. atat.
eu te critic cu aplauze si sper ca scriitura sa-ti devina o veritabila pasiune, nu doar un dor al lelii...pt. ca ai cu ce:)
pup