duminică, 10 octombrie 2010

Nu e necesar.

M-am gandit mai bine, si.. nu, nu e necesar sa-ti convina tie!
Nu trebuie sa fii tu de acord, nu trebuie sa-ti placa. Nu trebuie sa dau raportu`, sau sa ofer explicatii. Nu trebuie sa-ti fac pe plac, sau sa ma resemnez. 
Nu trebuie sa tac.
M-am gandit mai bine, si nu e necesar sa ma prefac. Nu trebuie sa-ti dau fasla impresie ca te agreez, nu trebuie sa fiu acolo degeaba, cand tu iar ai probleme. Si, sa fim seriosi, te alinti! Nu trebuie sa fiu atat de convinsa ca atunci cand iti spun ce simt pentru el, tu imi vei zambi, cerandu-mi detaliile evidente, si nu criticandu-ma, avand un dezgust de-a dreptul scarbos pe fata.
Trebuie sa nu mai fiu atat de moale, trebuie sa nu te las sa ma intorci pe toate partile, trebuie sa-ti stergi acreala aia de pe fata. Ar trebui (vorbesc prostii, TREBUIE!) macar sa incerci sa fii o persoana placuta pentru cei din jur. Si ar mai trebui de deschizi gura cat mai rar (mai bine de jumatate din ce spui, nici tu nu crezi. Sau, mai e o problema: vorbesti..prost.). ^___^
Da, asta e un post pe blogul meu, si da, te critic.
Poti sa citesti cu incedere ce-am scris, ori de cate ori simti nevoia. ^________^
Poti asculta asta, si sa te prefaci ca intelegi ce spune ala care, saracu, e la fel de dezgustat ca mine. You're something I'm not missing..

3 comentarii:

Pan Alina spunea...

daca imi erau adresate mie cuvintele astea cred ca ma cutremuram. ah, ce dura si neiertatoare esti! :))
oricum e de apreciat ironia si sarcasmul tau. hihihhahaha

Anonim spunea...

umm, cu siguranta o/il doare orgoliul :))

Kiraa. spunea...

eu doar am facut BOOM! :">
@alina sunt foarte iertatoare :o3. din cauza asta am si avut atatea de`i reprosat.
@ankhs mai bine ca nu se simte :)))